søndag 13. september 2009

Lengre oppdatering

Sånn. Da har man fiksa alt som fikses skal:)

Flyturen var det ikke veldig mye å si om, bortsett fra at de snille menneskene vinner i Terminator 4, Seekers of the Moonacre er en middels grei film og Batman fortsatt denger alt som er i Batman Begins.

Det første jeg gjorde etter landing var å kjøpe meg sushi og te. (så nå burde både Ida og Liv være fornøyde:p) Ellers har vi bare blitt vist rundt på universitetet, gjort unna litt formaliteter og informert om ytterligere formaliteter som kommer, og i morgen skal vi ha placement test for å sjekke hvor gode vi er i japansk.

Nå over til historien om jetlag. Det er en spennende liten ting som for eksempel kan gjøre at:
-Du sovner halv åtte om kvelden
-Du er lys våken halv fire om morgenen
-Du spiser frokost kvart over fem
-Du går tur for å finne ut av hvor du går for å finne skolen klokka seks om morgenen
-Du spiser frokost nummer to kvart over sju

Og hvem har sagt at jeg ikke kan være A-menneske? :p

Så hva gjør man i Japan midt på natta? Studerer litt, zapper TV-kanaler (ikke veldig mye interessant, men heller ingen porno. Og det er litt ålreit å slippe), spiser ovennevnte frokoster, og finner ovennevnte universiteter, hører på gresshoppene som har en relativt stor og høylytt konsert til så være så små, og venter på at klokka skal bli 10, så man kan gå på butikken og gjøre en kvalifisert gjetting på hva det er man kjøper.

Det er en utfordring å bare gå ut døra. Det er masse jeg skjønner, samtidig som det er så masse jeg fortsatt har å lære. Jeg har klart å gjøre meg forstått om at jeg lurer på hvor jeg er på kartet, om jeg kan bruke dette vaskepulveret til farga klær, om denne adapteren funker til PCen min, og til og med klart å skjønne svara jeg får. Samtidig snakker butikkansatte og servitører (eller, servitriser, de er jenter hele gjengen) så kjapt at jeg bare får med deg asldkfjasdjfajsdføasdjfmashitaaaaaaa. Men det er gøy, og jeg er så langt glad for at jeg har følge av koslige folk fra klassen. Og håper at jeg fra og med neste uke kan bli kjent med noen japanere.

Til slutt: For de som lurer på hvordan jeg bor, her er noen bilder:



































Utsikten min fra balkongen. (Oh yes, jeg har balkong :D)

Neste gang: Litt om byen jeg bor i

5 kommentarer:

  1. yay, mer bilder!!
    Blir nesten som en stalker her i Norge, leser alle sine blogger og kommentere på det de skriver om...

    SvarSlett
  2. Det var ikke store plassen, men det er vel alt du trenger :D

    SvarSlett
  3. DU HAR EN GAMEBOY VED UTGANGSDØRA!

    SvarSlett
  4. Så koselig du har det Joakim =)

    SvarSlett